News Flash:

Dovlecei cu carne

8 Aprilie 2013
1227 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300-400 g carne de pasare
25 g faina
10-12 dovlecei subtiri
1 ceapa
¼ l suc de rosii
80-100 ml ulei
marar
cimbru
patrunjel
sare

Mod de preparare:

Ceapa tocat marunt se caleste in ulei, un minut, la foc mic. Se adauga carnea care se prajeste, adaugand putina apa. Dovleceii mici si subtiri se lasa intregi, necuratati de coaja sau se taie in jumatati. Se va adauga sare, se amesteca, se lasa 30-40 minute sa-si lase apa si apoi se storc. Dovleceii se fierb in 10-20 minute. Cand carnea este fiarta, se adauga sucul de rosii, o ramura de cimbru, circa 100 ml apa si cand clocoteste lichidul, se pun dovleceii. Se lasa sa fiarba acoperiti, la foc mic pana se inmoaie. Faina se freaca cu 1-2 linguri apa rece, se amesteca cu sosul si se mai fierbe cateva clocote. Pentru aroma, se presara patrunjel tocat.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete dovlecei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1506 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013690 (s)