News Flash:

Dovlecei cu branza si smantana

30 Septembrie 2013
1482 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg dovlecei
60 g branza putin sarata
40 g parmezan
3-4 oua
200 ml smantana
sare
piper
 
Mod de preparare:

Dovleceii se taie rondele si se pun la fiert in apa clocotita si sare, pentru 10 minute. Se scot se scurg si se pun intr-un bol, se adauga ouale, smantana, branza, sare si piper. Se amesteca toate cu mixerul sau cu mana. Compozitia formata se varsa intr-un vas yena sau orice alt vas ceramic, se presara deasupra parmezanul. Vasul se da la cuptor, la 210°C, pentru 40 minute. Se serveste cald. Se poate orna cu patrunjel dupa gust.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1273 viz    0 com
1153 viz    0 com
1495 viz    0 com
1301 viz    0 com
1914 viz    0 com
1271 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1557 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013672 (s)