News Flash:

Dovlecei cu branza la cuptor

14 Iulie 2016
4172 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

50 g branza Cheddar/ cascaval
3 rosii
2 dovlecei
2-3 ciuperci
1 ceapa
putin piper, dupa gust
sare, dupa gust (un varf de cutit)
1 catel de usturoi

Mod de preparare:

1. Taie dovleceii bine spalati pe lungime in felii, fara sa ii tai si in partea de jos.
2. Legumele si ciupercile, le tai, tot asa, subtiri si le presari cu piper.
3. Acopera o tava cu hartie de copt.
4. Pune putina ceapa, iar apoi dovleceii. In fiecare sectiune introdu felii de ciuperci, rosii, ardei, usturoi.
5. Condimenteaza apoi cu sare si piper. Cine doreste, poate pune si: coriandru, ghimbir si curcuma.
6. Presara branza Cheddar sau cascavalul ras. Lasa apoi sa se raceasca putin.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecei branza dovlecei cuptor retete dovlecei retete vara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1547 viz    0 com
4447 viz    0 com
4070 viz    1 com
4581 viz    0 com
12648 viz    0 com
1772 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1665 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019374 (s)