News Flash:

Dovlecei cu branza

3 Iulie 2012
2049 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

dovlecei
branza rasa
marar
ulei pentru prajit
piper
sare


Mod de preparare:
 
Prima data se spala si se taie rondele dovleceii, apoi se potrivesc de piper si sare si se lasa deoparte, pentru a elimina apa. Dupa aceea se usuca cu niste prosoape de bucatarie si se pun la rumenit pe gratar.
Se incepe apoi montarea turnuletelor turnuletele: o felie dovlecel, branza rasa, marar tocat, iarasi dovlecel, iarasi branza si tot asa. In varf ornam cu ceva colorat: morcov, rosie sau chiar marar.
Se poate servi cu mujdei de usturoi sau salata de vara (rosii, castraveti, ceapa, ardei).

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii castraveti ceapa ardei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2106 viz    0 com
2565 viz    0 com
1611 viz    0 com
6457 viz    0 com
2589 viz    1 com
1456 viz    0 com
3164 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1781 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020876 (s)