News Flash:

Dovlecei cu bacon si branza la cuptor

17 Februarie 2012
5822 Vizualizari | 0 Comentarii
Dovlecei cu bacon si branza la cuptor
Ingrediente:

1 felie de bacon
60 g branza
ulei de masline
4 dovlecei dati prin razatoare
130 g faina
4 oua batute
1 lingurita praf de copt
2 linguri ulei de masline

Mod de preparare:


Dupa ce ungem o tava cu ulei si incingem cuptorul la 175 de grade, punem la rumenit baconul timp de 2-3 minute. Adaugam dovleceii si ii lasam aproximativ 5 minute, amestecand constant. Dupa ce s-au racit ii amestecam cu branza, ou, ulei si faina. Potrivim de sare si iarasi amestecam. Compozitia rezultata se pune in tava si se da la cuptor pentru o jumatate de ora.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

bacon branza dovlecei faina oua
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1683 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021492 (s)