News Flash:

Dovlecei cu bacon la cuptor

13 Martie 2014
4980 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

ulei de masline
1 felie de bacon
4 dovlecei dati prin razatoare
5 oua batute
80 g branza telemea
2 linguri ulei de masline
150 g faina
1 lingurita praf de copt

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 180 grade. Ungem o tava dreptunghiulara cu ulei. Se pune baconul la rumenit intr-o tigaie timp de 2 minute. Se pun si dovleceii in aceeasi tigaie si se gatesc timp de 5 minute amestecand constant. Lasam sa se raceasca apoi. Amestecam dovleceii cu oul, branza, uleiul si bacon si incorporam faina apoi. Adaugam sare dupa gust si amestecam bine. Turnam compozitia obtinuta in tava pregatita si bagam la cuptor timp de 30 de minute.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete dovlecei retete bacon retete gustare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1302 viz    0 com
1662 viz    0 com
1227 viz    0 com
1722 viz    0 com
1697 viz    0 com
1238 viz    0 com
960 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1564 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022688 (s)