News Flash:

Dovlecei crocanti

2 Iunie 2011
4397 Vizualizari | 0 Comentarii
Dovlecei crocanti
Ingrediente: 2 dovlecei faina de malai sare ulei Mod de preparare: Dovleceii se curata si se taie sferturi. Se amesteca cu sare si se lasa 20 minute sa iasa apa din ei, apoi se scurg. Se da fiecare felie prin faina de malai si se pun intr-o tava. Se stropesc cu foarte putin ulei si se da la cuptor pentru 10-15 minute. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie:  http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ovaz oua pane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3247 viz    0 com
3609 viz    0 com
1367 viz    0 com
1078 viz    0 com
2513 viz    0 com
3868 viz    0 com
1024 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1674 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019966 (s)