News Flash:

Dovleac prajit cu ghimbir si chimion

25 Februarie 2013
2102 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr dovleac
20 gr ghimbir ras
30 ml ulei de masline
1 lingurita seminte de chimion
1 ceapa tocata
100 ml apa
1 lingurita seminte de mustar
piper
sare

Mod de preparare:
 
Taie dovleacul in cubulete. Incinge uleiul intr-o tigaie si caleste semintele de mustar si de chimion. Adauga ceapa tocata marunt si ghimbirul ras. Lasa pe foc pana cand incep sa isi schimbe culoarea. Adauga apoi dovleacul si lasa pe foc pana cand incepe sa se inmoaie. Asezoneaza cu sare si piper si adauga si apa. Lasa sa fiarba timp de 10 - 15 minute.
Dovleacul cu ceapa si ghimbir se serveste cu lipie crocanta, iaurt si patrunjel tocat pe deasupra.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovleac ghimbir ras ceapa tocata apa piper sare tigaie lipie crocanta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1952 viz    0 com
1547 viz    0 com
1515 viz    0 com
6346 viz    0 com
11102 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1613 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021887 (s)