News Flash:

Dovleac macelarit

26 Aprilie 2011
1153 Vizualizari | 0 Comentarii
Dovleacul macelarit
Ingrediente: - un sfert de dovleac - 500 gr cartofi - 1 carnat secuiesc - 1 lingurita rozmarin - sare - piper - 2 linguri ulei Mod de preparare: Se taie dovleacul si cartofii ca pentru cartofi pai. Se pun in tava si se amesteca impreuna cu sarea, piperul, rozmarinul si uleiul. Se dau la cuptor si se intorc din cand in cand. Cam cu 10 minute inainte de a fi gata se adauga si carnatul taiat rondele.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dulceata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2120 viz    0 com
2674 viz    0 com
1044 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1532 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013509 (s)