News Flash:

Dorada la cuptor cu lamaie si vin alb

9 August 2013
5147 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 dorada
500 ml vin alb
5 rosii
1 ceapa
2 lingurite de ulei de masline
1 cub de unt
1 lamaie
sare
piper
1 frunza de dafin

Mod de preparare:

Se spala si se eviscereaza pestele. Se pune dorada intr-o tava, se acopera cu feliile de ceapa, rosiile taiate cuburi si felii de lamaie. Se toarna uleiul. Se pune sare si piper, frunza de dafin maruntita si se pune la cuptor. Se coace timp de 1/2 ora. Se serveste cald.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dorada vin alb lamaie piper tava
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5715 viz    0 com
1450 viz    0 com
2751 viz    0 com
1463 viz    0 com
2173 viz    0 com
1530 viz    0 com
1503 viz    0 com
1178 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1579 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013413 (s)