News Flash:

Dorada in crusta de verdeturi

30 Mai 2013
1440 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingura unt
1 lingura faina
100ml lapte
50ml smantana de gatit
1 galbenus
8 varfuri sparanghel
25g praz
1 lingura gris
25g ardei gras galben
25g ardei gras rosu
25g unt
100g broccoli
20/20cm foietaj
1 file de dorada (150g)
1 lingura capere
amaretto

Pentru crusta
cimbrisor
coriandru
rozmarin
25 gr parmesan
o lingurita de ulei masline
25 g muguri de pin

Mod de preparare:

Sosul Bechamel:

Se incalzeste laptele. Se amesteca o lingura de faina cu o lingura de unt pana avem o pasta omogena. O adaugam incet in lapte amestecand constant. Adaugam caperele tocate si lasam sa fiarba 10 minute si adaugam smantana. Sare si piper dupa gust. Cand atinge consistenta dorita, oprim focul.

Rulada de legume:
Se intinde usor foetajul. Se oparesc brocoli si sparanghelul 4 minute si se racesc rapid in apa cu gheata. Ardeii si prazul se taie julien subtire.
Se trag la tigaie sparanghelul si brocoli in putin unt. Se intinde o lingura de gris pe foietaj, adaugam legumele frumos aranjate. Asezonam cu sare si piper si turnam sos bechamel peste legume. Rulam si inchidem pe lateral lipind cu putin galbenus.
Se pune rulada in cuptorul preincalzit la 160 grade 20-25 minute pana se rumeneste frumos.

Pestele in crusta de verdeturi:
Pestele se curata bine de oase. Mixam verdeturile impreuna cu parmesanul si uleiul de masline si mugurii de pini, care au fost in prealabil trasi la tigaie (fara ulei) bine incinsa. Se intinde sosul de verdeturi pe fileul de peste si se baga la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 8-10 minute.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sparanghel foietaj crusta parmesan rulada
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1833 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020129 (s)