News Flash:

Domates corbasi

16 Iunie 2011
1112 Vizualizari | 0 Comentarii
Domates corbasi1
Ingrediente: 400 g rosii decojite cubulete 1 ceapa tocata marunt 1 morcov mic ras 1 pumn de orez 1 lingurita oregano 1 lingurita zahar brun piper negru sare 25 ml ulei de masline cas de oaie Mod de preparare: Ceapa si morcovul date pe razatoarea cu ochiuri mici se calesc in uleiul de masline, pana devin sticloase. Se adauga rosiile alese in prealabil de eventuale pielite si cu ajutorul conservei se pune si apa plata. Se adauga si orezul spalat sub jet de apa rece. Se lasa la fiert cam 15 minute si se potriveste de sare, piper, zahar, oregano. Se mai fierbe cateva minute. Se serveste fierbinte cu putin cas ras fin sau cateva picaturi de ulei de masline. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii zahar praf rulou delikat fasole
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3169 viz    0 com
1915 viz    0 com
1121 viz    0 com
3665 viz    0 com
1984 viz    0 com
6259 viz    0 com
4033 viz    0 com
1013 viz    0 com
1999 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1566 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018571 (s)