News Flash:

Doar italienii stiu sa le prepare ca sa iasa cele mai bune - Paste tagliatelle cu somon afumat

12 Septembrie 2017
1020 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 gr paste tagliatelle
150 g somon afumat
300 ml smantana
100 gr fistic
firisoare arpagic
sare
frunze de menta 

Citeste si Cum sa fierbi pastele de doua ori mai repede - Secretul bucatarilor italieni

Mod de preparare:

Pastele se fierb in apa cu sare, conform instructiunilor.
Intr-o tigaie neaderenta, se pune la rumenit jumatate din cantitate de somon taiat fasii subtiri. Astfel se degaja foarte bine aroma lui. Se stinge cu smantana lichida, iar cand aceasta s-a infierbantat, se adauga restul de somon taiat, putin fistic tocat grosier si se mai lasa un minut pe foc apoi se da deoparte.
Se presara din nou fistic, se garniseste cu frunze de menta si fire de arpagic, si se savureaza cu mare pofta!

preluat de pe a1
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste tagliatelle somon afumat fistic arpagic citeste si
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1588 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024484 (s)