News Flash:

Doar ASA obtii o friptura frageda, de ti se topeste in gura - Friptura de iepure de casa - Ideala pentru masa festiva

17 Martie 2017
4071 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 iepure de casa
300 ml apa
7-8 linguri ulei
sare
piper
busuioc
oregano

Mod de preparare:

Tai carnea bucati si o pui in tigaie impreuna cu uleiul si apa. Acoperi cu un capac si lasi carnea sa fiarba aproximativ 30 de minute. Condimentezi carnea dupa gust, adaugi ierburi aromate si o lasi sa fiarba pana scade sosul. O intorci pentru a se rumeni uniform.
Servesti cu ce garnitura doresti.

sursa: click pofta buna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

friptura iepure
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1482 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013664 (s)