News Flash:

Dip de ceapa

12 Iulie 2011
1207 Vizualizari | 0 Comentarii
Dip de ceapa
Ingrediente: 200 gr iaurt 100 gr smantana 1 lingurita fulgi de ceapa macinati 1 varf lingurita usturoi granulat 2 cepe mari 2 linguri ulei sare piper Mod de preparare: Se toaca ceapa si se pune la calit in uleiul incins. Se da focul la mic si se lasa ceapa la caramelizat timp de 35 minute. Din cand in cand se amesteca in ea. Cand e rumena-aurie se stinge focul. Se muta ceapa intr-un alt vas si se lasa la racit. Se amesteca iaurtul cu smantana, usturoiul si fulgii de ceapa. Se adauga ceapa caramelizata (din care se retine o lingura pentru decor). Se drege dip-ul de sare si piper. Se pune dip-ul intr-un bol si se presara restul de ceapa caramelizata. Se serveste cu chipsuri de cartofi. sursa articol: http://www.e-retete.ro sursa fotografie: http://www.cestlavegan.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mere retete vegetariene smantana usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2387 viz    0 com
1384 viz    0 com
1139 viz    0 com
2565 viz    0 com
3266 viz    0 com
1012 viz    0 com
2388 viz    0 com
1083 viz    0 com
1179 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1730 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019509 (s)