News Flash:

Din DOAR 3 ingrediente faci un minunat cheesecake - PUFOS si GUSTOS

14 Aprilie 2017
4004 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 oua
120 g ciocolata alba
120 g crema de branza moale

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 170 de grade. Separati ouale si puneti-le intr-un bol mare. Lasati albusurile la frigider. Puneti ciocolata (rupta in bucatale) intr-un bol mare, apoi topiti-o la bain-marie, dupa care adaugati usor crema de branza si incalziti-le in continuare. Luati de pe foc cand totul se omogenizeaza si apoi amestecati cu galbenusurile.

Citeste si Cel mai bun tort de morcovi se face doar asa

Scoateti albusurile si bateti-le bine pana spuma devine ferma. Adaugati o treime de bezea in crema de branza si amestecati cu o spatula. Puneti inca jumatate de bezea amestecand usor.
Tapetati tava de copt (rotunda, cu diametru de 15 cm) cu hartie de copt unsa cu ulei, astfel incat sa nu se miste, apoi puneti aluatul cu grija, astfel incat sa se pastreze bulele.

Pont! Puneti forma de copt intr-o tava cu apa fierbinte si apoi puneti in cuptor, la 170 de grade pentru 15 minute, apoi la 160 de grade pentru alte 15 minute. La final, opriti focul, dar lasati tava in cuptor pentru inca 15 minute. Scoateti din cuptor si lasati sa se raceasca complet.
Cele 6 portii a 230 de kcal pot fi servite ca atare, pudrate cu zahar sau alaturi de niste fructe proaspete. De asemenea, poti servi cu dulceata pe deasupra si frisca.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciocolata alba bain-marie apa fierbinte
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1815 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022866 (s)