News Flash:

Din cateva ingrediente am facut un pranz pe cinste. Nimic nu a mai ramasa in oala - Tocanita din pipote de pui, cu mamaliguta calda

22 Mai 2017
1887 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg pipote de pui
1 kg ceapa rosie
4 ardei grasi rosii
1 kg suc de rosii
1 pliculet foi de dafin
sare
piper
delikat cu gust de gaina

Pentru mamaliguta:
400 g malai fin
100 g unt gras
ulei de floarea soarelui
1 l apa
sare

Mod de preparare:

Se spala pipotele, se scurg si se pun la prajit in ulei.
Se toaca ceapa si ardeiul, apoi se adauga peste pipotele deja patrunse.
Se calesc impreuna, pana cand ceapa devine sticloasa, apoi se adauga sucul de rosii sau pasta de tomate si se lasa sa fiarba pana cand sosul scade usor.
Se potriveste gustul cu sare si condimente.

Citeste si Iata de ce e bine sa mananci mamaliga in fiecare zi. Sigur nu stiai

Pentru mamaliguta se pune apa la fiert cu putin ulei si sare, iar cand incepe sa fiarba se adauga malaiul in ploaie si se amesteca intens.
Când malaiul este fiert si mamaliguta ingrosata, se adauga untul si se amesteca pâna aceasta patrunde in mamaliguta.
Se serveste tocanita de pipote, cu mamaliguta calda.

sursa: a1
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

delikat citeste si mamaliguta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1771 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018774 (s)