News Flash:

Diferente intre sarea de Himalaya si sarea de masa

14 Octombrie 2014
1164 Vizualizari | 1 Comentarii
Sarea de Himalaya este extrasa din muntii din Pakistan si este apreciata pentru continutul de minerale extrem de benefic pentru sanatate. O identifici usor dupa nuanta sa de un roz pal inconfundabil, dar si dupa pretul mai mare.

Spre deosebire de sarea de masa, care trece printr-un proces chimic de eliminare a impuritatilor, sarea de Himalaya este o sare naturala, ce contine 84 minerale. Este bogata in fier, calciu, magneziu, potasiu, fosfor - elemente esentiale pentru sanatate.

Acest continut bogat in minerale contribuie la mentinerea sanatatii vasculare, echilibreaza ph-ul din sange, intareste oasele si mentine sanatatea rinichilor. In plus, sarea de Himalaya este folosita pentru eliminarea toxinelor din corp, prin bai minerale ce detoxifica organismul prin osmoza.

In bucatarie, sarea de Himalaya poate fi folosita ca sarea de masa, pentru asezonarea mancarii. Important este doar sa o depozitezi corect, intr-un spatiu ferit de lumina.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sare himalaya sare masa retete sfaturi culinare ghid culinar culinar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1483 (s) | 23 queries | Mysql time :0.020945 (s)