News Flash:

Dezlegare la peste in Saptamana Alba - Cod la cuptor cu sos de rosii

21 Februarie 2017
2490 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450 gr file de cod
30 gr unt
1 ceapa tocata marunt
1 lingura faina
1 lingurita zahar brun
1/2 lingurita maghiran uscat
1/2 lingurita cimbru uscat
450 grame rosii in bulion
sare
piper

Mod de preparare:


Incingeti cuptorul la 180 grade.
Topiti untul intr-o tigaie la foc mediu.
Adaugati ceapa si caliti-o pana se rumeneste.
Puneti apoi faina, zaharul brun, sarea, piperul, amestecati ingredientele.
Treptat adaugati rosiile in bulion.
Lasati sosul de rosii obtinut sa fiarba la foc mic pana se ingroasa usor.
Puneti bucatile de file de cod intr-o tava de cuptor si turnati deasupra sosul de rosii obtinut anterior.
Dati tava in cuptorul incins timp de 20-25 de  minute sau pana cand pestele este facut.
Puteti sa-l serviti alaturi de o garnitura de cartofi natur ori orez alb, si un pahar de vin alb sec.

sursa: agenda utila
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

peste cuptor cod cuptor sos rosii peste sos
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1412 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015141 (s)