Ingrediente:450 gr
file de cod30 gr unt
1 ceapa tocata marunt
1 lingura
faina1 lingurita
zahar brun1/2 lingurita maghiran uscat
1/2 lingurita
cimbru uscat450 grame rosii in bulion
sare
piper
Mod de preparare:Incingeti cuptorul la 180 grade.
Topiti untul intr-o tigaie la
foc mediu.
Adaugati ceapa si caliti-o pana se rumeneste.
Puneti apoi faina, zaharul brun, sarea, piperul, amestecati ingredientele.
Treptat adaugati rosiile in bulion.
Lasati sosul de rosii obtinut sa fiarba la foc mic pana se ingroasa usor.
Puneti bucatile de file de cod intr-o tava de cuptor si turnati deasupra sosul de rosii obtinut anterior.
Dati tava in cuptorul incins timp de 20-25 de minute sau pana cand pestele este facut.
Puteti sa-l serviti alaturi de o garnitura de cartofi natur ori orez alb, si un pahar de vin alb sec.
sursa:
agenda utila
Comentarii (0)