News Flash:

Dezavantajul folosirii unui tocator mic

21 Februarie 2012
1063 Vizualizari | 0 Comentarii
Tocator mic
De ce nu e bine: Nu ai loc unde sa manevrezi cutitul, iar acest lucru creste riscul de a te rani. De asemenea, vei risipi ce toci pe masa si vei pierde timp adunand tocatura.

Ce trebuie sa faci:

Potrivit Real Simple, Daca folosesti cutit mic, ai la dispozitie un tocator mic; pentru cutit mare, tocator mare. Poti folosi un mic pentru ceva rapid, de exemplu sa feliezi o lamaie cu un cutit de cojit. Dar, din moment ce in majoritatea bucatariilor e nevoie de un cutit mare, atunci trebuie si un tocator mare. Ar trebui sa fie suficient de lat incat sa nu alunece ingredientele la fiecare miscare pe care o facem. Inainte de a incepe, e bine totusi sa punem un prosop absorbant de bucatarie sub tocator pentru a preveni risipirea legumelor sau a fructelor tocate pe masa.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

real simple
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1720 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027450 (s)