News Flash:

Detoxifiere dupa Paste - Supa de broccoli cu ghimbir si spanac

21 Aprilie 2017
2709 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 cesti de florete de broccoli
1 lingura de ulei de masline
1 legatura patrunjel
1 catei de usturoi
2 linguri de ceapa tocata
2 tije de telina, taiate bucati
1 bucata de ghimbir, de 2.5 cm
250 g spanac proaspat
3 buc. de pastarnac, taiate bucati
sare
1 lamaie
piper

Mod de preparare:


Pune uleiul de masline la incins intr-o oala pentru supa. Adauga la calit usturoiul, ceapa si ghimbirul, apoi broccoliul, spanacul, pastarnacul, telina si patrunjelul. Lasa-le cateva minute, apoi acopera legumele cu apa. Lasa-le sa fiarba, acoperite, cam 15 minute sau pana cand legumele se inmoaie. Pune apoi legumele in blender, mixeaza-le si, cu zeama ramasa, subtiaza piureul format, pana devine o supa crema. Asezoneaza supa cu sare, piper si zeama de lamaie.

sursa: acasa

supa broccoli
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1662 (s) | 35 queries | Mysql time :0.018960 (s)