News Flash:

Detoxifiere de primavara

21 Martie 2014
2096 Vizualizari | 0 Comentarii
Vitamine, minerale si elemente esentiale pentru sistemul imunitar. Beneficiile usturoiului verde sunt imense, asa ca profita cat il gasesti proaspat, la piata.

Mizeaza permanent pe usturoiul verde in salate sau in mancaruri cu carne. Usturoiul poate fi consumat in nenumarate preparate.

Cum functioneaza detoxifierea?
Detoxifierea este un fenomen permanent la nivelul ficatului. In faza 1 de detoxifiere, celulele ficatului distrug toxinele. Dar din proces rezulta compusi intermediari, mai periculosi decat toxina initiala.

"Din acest motiv, e bine sa consumam usturoi sub orice forma. Este in topul alimentelor care protejeaza impotriva unor posibile tumori canceroase", explica Dr. Serban Damian.

Substantele active din usturoi sunt utilizabile doar daca planta a fost zdobita in prelabil. In felul acesta beneficiezi de enzime si de arsenic, un calmant al afectiunilor gastrice.

Citeste si Alimente care detoxifiaza organismul

Leurda, minunea detoxifianta de la piata. Cum o poti include in alimentatia zilnica

Urmeaza faza a doua de detoxifiere prin care organismul trebuie sa anihileze produsii intermediari pe care i-a format. De mare ajutor in aceasta faza sunt alimentele care contin sulf, iar usturoiul este unul din ele.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

detoxifiere detoxifiere primavara verdeturi detoxifiere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1639 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028698 (s)