News Flash:

Despre tehnica de gatit "en papillote"

23 Iulie 2014
1406 Vizualizari | 0 Comentarii
Francezii ii spun "en papillote", iar italienii "al cartoccio". Mai simplu de atat, inseamna sa gatesti o masa delicioasa in hartie pergament sau hartie de copt, fara sa murdaresti vase, tavi si oale, fara sa pazesti mancarea langa aragaz. Iti dam retetele potrivite pe care sa le incerci pentru urmatoarea cina.

Prepara o Reteta de macrou en papillote.

Aceasta metoda de gatit este simpla si de efect. Asigura gatirea in acelasi timp a carnurilor si legumelor si totul este gata in mai putin de o ora, indiferent cat de mare e familia pentru care gatesti.

Citeste si En papillote pas cu pas.

De obicei, este folosita pentru peste si carne de pui, iar efectul prezentarii mancarurilor in acest fel este spectaculos. De sub hartia de copt vei dezvalui printr-o miscare cele mai apetisante fripturi cu garnitura inclusa.

sursa: foodstory

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

al cartoccio sfaturi culinare retete rapide en papillote
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1713 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022027 (s)