News Flash:

Desertul zilei: cosulete din aluat cu fructe

11 Septembrie 2012
2074 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

30 gr unt
3 foi de aluat de placinta
2 linguri branza Ricotta
ananas
portocala
mar
mango
coaja de lime


Mod de preparare:

Inainte de toate da drumul la cuptor pentru a se incinge. Topeste untul si cu o parte din ele unge 6 forme de briose, cu un strat subtire. Suprapune straturile de aluat pe masa si taie-le in 24 de patrate. Aseaza cate un patrat in forma de briose si unge-le cu putin unt. Deasupra aseaza al doilea patrat, astfel incat colturile celor doua sa nu se suprapuna. Unge din nou cu unt. Continua asa pana cand ai cate 4 patrate suprapuse in fiecare forma. Introdu cele 6 forme la cuptor, pentru 5-6 minute.
Fructul de mango se curata, se taie cubulete si se paseaza impreuna cu branza. Restul fructelor se curata, se scot samburii acolo unde este cazul si se taie cubulete.
Umple fiecare forma scoasa de la cuptor cu crema de mango, aseaza deasupra fructele taiate si orneaza cu coaja de lime. Serveste-le imediat.
Cosulete din aluat cu fructe recomandate de fraiche-bistro.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare desertul zilei unt branza ricotta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1898 (s) | 34 queries | Mysql time :0.035203 (s)