News Flash:

Desertul de aseara mi-a cucerit familia. L-am facut de post. Va las si voua RETETA MAI JOS - Rulada de biscuiti

1 Martie 2017
236332 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1/2 kg biscuiti
3 linguri de gem
200 g margarina
3 linguri cacao
1 lingurita cafea
200 g nuca de cocos
400 g zahar
esenta de rom
200 g zahar pudra

Mod de preparare:


Se prepara un sirop din zahar, cafea si un pahar cu apa. Dupa aceea se adauga cacao, gem si se amesteca bine. Biscuitii se dau prin masina de tocat si se amesteca cu 2 linguri de nuca de cocos si cu siropul pâna se obtine o pasta omogena. (Daca mai este nevoie se adauga apa) Se imparte compozitia in doua, fiecare parte se intinde pe o folie de plastic si se fac doua foi. Se prepara o crema din margarina amestecata ciu zaharul pudra si cu 100 g nuca de cocos. Aceasta crema se intinde peste foi, se ruleaza foile si se lasa la frigider 2 ore.

sursa: sanatatea
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rulada biscuiti rulada post
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2076 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021680 (s)