News Flash:

Desertul copilariei - Uite asa facea mama celebrele nuci de casa

21 Septembrie 2016
2623 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6695 RON (+0.0035)
USD: 4.0518 RON (+0.0170)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

300 gr faina (sau mai putina)
3 linguri zahar
70 gr unt
1 ou
2-3 linguri ulei
foarte putina sare
1/2 lingurita praf de copt
1 cutie lapte condensat

Mod de preparare:

1. Bate oul cu zaharul.
2. Topeste untul la bain-marie, lasa-l putin la racit, apoi pune-l peste ou. Omogenizeaza.
3. Amesteca si trece prin sita faina si praful de copt. Pune si sara.
4. Incorporeaza totul in mixul cu ou. Adauga uleiul si omogenizeaza.
5. Vei obtine un aluat consistent. Imparte-l in bucatele mici.
6. Incinge forma de nuci.
7. Pune in fiecare scobitura cate o bucatica de aluat, modelata sub forma de jumatate de sfera.
8. Coace nucile pe ambele parti, la foc mediu.
9. Dupa ce s-au racit, umple-le cu lapte condensat pe jumatate dintre ele si asambleaza-le.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

nuci casa nuci umplute retete nuci aluat nuci
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1798 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024803 (s)