News Flash:

Desertul care nu ingrasa. Budinca permisa celor la dieta

25 Septembrie 2018
464 Vizualizari | 0 Comentarii

Ingrediente: 9 linguri lapte de migdale; 5 linguri couscous; 1 lingurita extract de vanilie; 1 banana (bine coapta); 2 oua; zmeura.

Mod de preparare: In 9 linguri de lapte de migdale se pun 5 linguri de couscous si o lingurita de extract de vanilie si se lasa la inmuiat. Se piseaza o banana bine coapta, si se amesteca cu 2 oua. Peste pasta obtinuta se toarna laptele cu couscous si se amesteca bine. Compozitia se toarna apoi intr-o tava de silicon, se presara zmeura, si se introduce in cuptorul preincalzit, la 170 grade, 30 de minute.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1680 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021703 (s)