News Flash:

Desert raw: turta dulce

12 Februarie 2013
2311 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

faina din midale decojite
500 g caju
5 linguri miere de salcam
2 linguri scortisoara
1 lingura cuisoare
20 ml ulei de cocos
un varf de cutit sare de Himalaya

Mod de preparare:

Nuca de caju se hidrateaza, in apa de izvor, minim 2 ore. Se spala si se macina. Adaugam scortisoara, cuisoare, miere, sare si le mixam bine in robotul cu lama in S. Adaugam faina din migdale decojite, atat cat este necesar pentru a obtine o compozitie densa.
Intindem "aluatul"pe tavitele deshidratorului, in strat foarte subtire (0,5 cm) si apoi il taiem cu o forma preferata. Lasam la uscat 24 de ore, la o temperatura de 40 grade Celsius.
Pentru ornare eu am punctat, cu ajutorul unei seringi, ulei de cocos (pe care il topim in prealabil in baine-marine, la 40 de grade Celsius).

Turta dulce raw recomandata de rawveganjoy.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

caju scortisoara cuisoare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2861 viz    0 com
1184 viz    0 com
11392 viz    0 com
4551 viz    0 com
1983 viz    0 com
2616 viz    0 com
1729 viz    0 com
1735 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1719 (s) | 23 queries | Mysql time :0.026328 (s)