News Flash:

Desert racoritor cu inghetata, vin si cirese

31 Iulie 2014
937 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 ½ cana de cirese
¼ cana cirese confiate
½ cana Caberbet sauvignon sau alt vin rosu
2 lingurise suc de lamaie
1 lingura amaretto (lichior de migdale)
2 cani iaurt inghetat de vanilie

Mod de preparare:

Se combina primele trei ingrediente intr-o craticioara si se pun pe foc. Se reduce focul si se fierbe 5 minute, amestecand des. Se adauga lichiorul si sucul de lamaie. Se serveste cald, langa iaurtul inghetat.

sursa: euforia
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vara retete rapide desert racoritor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1728 (s) | 34 queries | Mysql time :0.027544 (s)