News Flash:

Desert: piersici gratinate

17 Septembrie 2012
1140 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4-5 piersici
1 lingura de miere
2 linguri de zahar brun
50 g alune tocate
inghetata de vanilie

Pentru inghetata:

1/2 pastaie vanilie
200 ml iaurt
4-5 linguri zahar pudra

Mod de preparare:

Pastaia de vanilie se curata si ceea ce se obtine se adauga peste iaurt. Se amesteca bine, apoi se pune zaharul. Se da la congelator 3-4 ore pana se intareste. Piersicile se spala bine si se taie in sferturi. Se asaza pe un gratar, pe foc mic, si se intorc pe toate partile. Cand sunt rumene si moi se scot pe un servet absorbant. Zaharul si mierea se caramelizeaza, apoi se adauga alunele tocate.
Se asaza piersicile pe o farfurie, se pune deasupra o steluta de inghetata de vanilie, iar peste se adauga sosul caramel cu alune. Se serveste imediat.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

piersici gratinate retete culinare retete prajituri mancare desert
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2105 viz    0 com
1289 viz    0 com
6901 viz    0 com
2231 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1615 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034110 (s)