News Flash:

Desert pentru Sf. Valentin: Fructe in ciocolata

12 Februarie 2013
3203 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

mere
100 g ciocolata alba
100 g ciocolata neagra
capsuni
ananas
struguri
zmeura
 
Mod de preparare:
 
Se curata fructele, acolo unde este cazul, si se taie cubulete de marime medie. Se pun pe un platou. Separat, se topeste ciocolata, in doua vase diferite, unul pentru cea alba, celalalt pentru cea neagra. Fructele se infig in bete subtiri (de frigarui) si se dau fie printr-unul, fie prin ambele tipuri de ciocolata, dupa preferinta.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mere ciocolata alba ciocolata neagra capsuni ananas struguri zmeura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2618 viz    0 com
2981 viz    0 com
1226 viz    0 com
11539 viz    0 com
4592 viz    0 com
2039 viz    0 com
2670 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1640 (s) | 23 queries | Mysql time :0.026253 (s)