News Flash:

Desert la pahar cu capsuni si mascarpone

12 Iunie 2018
370 Vizualizari | 0 Comentarii

Ingrediente (5 cupe de 200ml): 150g biscuiti integrali digestivi (astia i-am avut dar puteti folosi fursercuri sau daca va plac Oreo), 200g mascarpone sau rircotta, 400ml frisca, 300g capsuni coapte bine, 4 linguri de zahar, optional ciocolata rasa pentru decor.

Mod de preparare: Capsunele le spalam bine si le strecuram, apoi le zdrobim impreuna cu 3 linguri de zahar. Biscuitii ii macinam marunt, 200ml de frisca ii amestecam cu mascarpone si o lingurita de zahar pudra, restul de frisca o pastram pentru decor.

In cupele sau paharele pregatite punem un strat de biscuiti, apoi jeleul de capsuni, crema de mascarpone cu frisca, repetam iar deasupra ornam cu frisca. Putina ciocolata rasa si o frunza de menta sau lamaita dau un efect minunat acestui desert.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1504 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011854 (s)