News Flash:

Desert: Jeleu de portocale

25 Februarie 2012
2664 Vizualizari | 0 Comentarii
Jeleu de portocale
Ingrediente:

50 g struguri
1 portocala
1 nectarina taiata cubulete
1 mango taiat cubulete
26 g cristale de jeleu cu aroma de portocale

Mod de preparare:

Mai intai se pregateste jeleul de portocale conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce a ajuns la temperatura camerei se pune in 8 pahare de plastic transparente. Adaugam jumatate din cantitatea de fructe si dam la rece, in frigider. Intre timp, preparam jeleul de lamaie si lasam sa se raceasca la temperatura camerei. Scoatem paharele din frigider, turnam jeleul de lamaie peste cel de portocale si adaugam restul de fructe. Bagam din nou la frigider timp de 3 ore.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

struguri portocala nectarina mango
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1906 (s) | 23 queries | Mysql time :0.029254 (s)