News Flash:

Desert italian - Pave de limao

17 Iunie 2014
1940 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

pulpa si zeama de la 3 lamai verzi
1 cutie de lapte condensat indulcit (400 ml)
300 ml frisca
250 ml lapte
500-750 g piscoturi

Mod de preparare:

Stoarce lamaile verzi, aduna zeama intr-un recipient, iar pulpa pune-o deoparte pentru decor. Intr-un vas incapator, amesteca laptele condensat, frisca si zeama de lamaie cu ajutorul unui mixer pana obtii o crema groasa.

Toarna laptele intr-o farfurie adanca, inmoaie usor cate un piscot si tapeteaza fundul unui vas yena. Toarna 1/4 din crema, dupa care mai adauga un strat de piscoturi inmuiate in lapte. Repeta pana cand ramai fara crema.
Presara pulpa de lamaie pentru decor si da pave de limao la frigider timp de cel putin doua ore. O poti servi ca ata

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete internationale retete italiene retete prajituri pave limao
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1263 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019184 (s)