News Flash:

Desert: Gogosi cu branza

9 Februarie 2012
3571 Vizualizari | 0 Comentarii
Gogosi cu branza
Ingrediente:

150 g cascaval
200 ml lapte
30 g unt
3 oua
100 g faina

Mod de preparare:

Punem laptele la fiert impreuna cu untul. Cand incepe sa fiarba stingem focul si punem toata faina . Amestecam rapid pana aluatul se desprinde de oala. Adaugam branza si amestecam. Lasam sa se raceasca putin si cand amestecul este caldut adaugam ouale pe rand amestecand bine dupa fiecare. Punem cu lingurita in tava tapetata cu hartie de copt, gramajoare de marimea unei nuci mai mari. Daca aveti un cornet pentru prajituri ar fi si mai bine. Coacem la foc potrivit aproximativ 10 minute, pana se rumenesc. Lasam sa se raceasca, dupa care servim.
Gogosi cu branza pregatite de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cascaval lapte unt oua faina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1693 (s) | 34 queries | Mysql time :0.036082 (s)