News Flash:

Desert fara gluten: bomboane de cocos

25 Martie 2013
2056 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 linguri lapte de cocos
3 linguri sirop de artar
130 g fulgi de cocos
½ lingurita scortisoara
2 lingurite ulei de cocos incalzit
½ lingurita extract de vanilie
un praf de sare de mare

Mod de preparare:

Pune 75 g din fulgii de cocos impreuna cu uleiul intr-un robot de bucatarie. Mixeza la viteza mare pana cand obtii o pasta (nu trebuie sa fie la fel de cremoasa ca untul). Adauga siropul de artar, laptele de cocos, vanilia, scortisoara si un praf de sare si amesteca bine pana cand totul se omogenizeaza. Adauga 40 g din fulgii de cocos si amesteca pana se combina.
Formeaza din aceasta pasta 12 bilute mici si tavalestele prin fulgii de cocos ramasi. Tine-le la frigider cel putin o ora inainte de servire.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

scortisoara viteza mare bilute mici
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1852 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034128 (s)