News Flash:

Desert facut de Chef Silviu Furdui

5 Martie 2017
684 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

piersici
smantana
oua
zahar
coniac
otet de zmeura
coacaze rosii
fructul pasiunii
unt
prosecco
chilli
foi de brick
biscuiti de casa

Mod de preparare:


Posati piersicile in prosecco cu chilli dupa gust si putin zahar. Pregatiti crema la bain marin din galbenusuri de ou, smantana, zahar si coniac. Trebuie sa obtineti o textura usor spumoasa. Intr-un vas la foc mediu trageti coacazele in unt si apoi le stingeti cu otet de zmeura. Intre timp coaceti foile de brick la temperatura ridicata in cuptor. Faramati biscuitii si pregatiti-va sa montati in farfurie.

Montati dupa bunul plac incepand cu piersicile si terminand cu foaia de brick.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

silbiu furdui desert bellini
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1697 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017010 (s)