News Flash:

Desert de weekend: piscoturi cu crema de mascarpone

31 Martie 2012
2589 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6572 RON (+0.0022)
USD: 3.9685 RON (-0.0089)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Piscot cu crema de mascarpone
Ingrediente:

 piscoturi
 300 g mascarpone
 225 g migdale si alune
 150 g ciocolata amaruie

Mod de preparare:


Topim in MO ciocolata, adaugam migdalele si alunele macinate si mascarponele. Cu ajutorul unei linguri, amestecam bine toate ingredientele. Vom obtine o crema destul de consistenta, dar delicioasa. Acum ca crema e gata, luam cite un piscot, iar cu lingurita punem crema deasupra, acoperim cu alt piscot, apoi cu ajutorul domnului "degetel aratator", nivelam frumos pe margini. Facem asa cu toate piscoturile, le asezam pe o farfurie, iar dupa aceea facem cafea (daca piscoturile vor fi consumate de cei mari) sau suc de fructe, daca sunt consumate de copii. Am luat cate un piscot si l-am trecut rapid prin sucul de portocale, bineinteles ambele laturi ale fursecului, apoi le tavalim prin nuca de cocos. Cand am terminat cu toate piscoturile, le dam la frigider pentru circa jumatate de ora.
Piscoturi cu crema de mascarpone pregatite de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

piscoturi mascarpone migdale alune ciocolata amaruie
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1764 (s) | 34 queries | Mysql time :0.035949 (s)