News Flash:

Desert de vara cu caise si ricotta

18 Iunie 2013
2358 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 linguri fistic tocat
8 lingurite ricotta
4 caise mari taiate in jumatati
1 lingura zahar

Mod de preparare:


Incinge un grill de aragaz sau o tigaie de fonta. Inmoaie jumatatile de caisa cu partea taiata in zahar si pune-le pe grill. Coace-le timp de 3-4 minute, intorcandu-le o singura data pana cand fructele devin moi si suculente si zaharul s-a caramelizat putin. Poti face aceeasi operatiune si la cuptor.
Lasa caisele sa se raceasca putin si pune-le cate o lingurita de ricotta. Presara putin fistic deasupra.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fistic tocat ricotta caise mari
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1760 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024436 (s)