News Flash:

Desert de toamna la tava - Cornulete cu mere si nuca

12 Septembrie 2017
429 Vizualizari | 0 Comentarii
Surprinde-ti invitatii cu un desert delicios si usor de pregatit. Incearca reteta de cornuletele cu mere si nuca, care va deveni una dintre preferatele tale.

Ingrediente:

50 g zahar brun
1 lingurita scortisoara
1 lingurita nucsoara
3 linguri unt topit
40 g nuci maruntite
1 mar feliat
250 g aluat congelat

Citeste si Prajitura Ana - Fara coacere, fara aragaz - Cheesecake cu umplutura de branza si dulceata de afine

Mod de preparare:

Preincalzesti cuptorul la 176 grade Celsius. Tapetezi o tava cu hartie de copt. Intr-un bol, amesteci zaharul brun impreuna cu scortisoara si nucsoara. Dai feliile de mar prin untul topit. Intinzi aluatul intr-o foaie si decupezi triunghiuri potrivite. Le asezi in tava.
Presari pe fiecare, uniform, compozitia cu zahar, apoi nuca maruntita. Pui cate o felie de mar pe fiecare forma. Rulezi cu grija cornuletele. Le ungi cu putin unt. Presari extra scortisoara, optional. Dai la cuptor, 10-12 minute. Lasi 5 minute la racit inainte de servire.

preluat de pe clickpoftabuna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

zahar brun nucsoara unt topit citeste si celsius
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1417 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013383 (s)