News Flash:

Desert de sezon: inghetata cu fructe de padure

17 Mai 2013
2098 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3-4 linguri miere
150 g afine proaspete
500 g fructe de padure congelate
500 g iaurt natural
menta proaspata

Mod de preparare:

Pune din timp 5 pahare mici in congelator ca sa fie reci cand e gata inghetata (cateva ore). Cand le scoti, scoate si afinele proaspete si imparte-le in pahare in mod egal. Pune mierea, iaurtul si frunzele de menta in robotul de bucatarie si amesteca-le bine. Adauga fructele de padure congelate si mai amesteca-le putin, pana compozitia a devenit omogena. Pune-le in pahare si serveste-le.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

miere afine proaspete iaurt natural menta proaspata congelator pahare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1736 (s) | 34 queries | Mysql time :0.031077 (s)