News Flash:

Desert de seara: mere in aluat

11 Octombrie 2012
2053 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

95 g faina
55 g zahar
1 ou batut
125 ml lapte
2 linguri zahar pudra
2 mere
scortisoara
un praf de sare

Mod de preparare:


Mai intai se amesteca faina cu sare si zahar, apoi se oul oul si laptele. Se framanta pentru a rezulta un aluat omogen. Se curata merele de coaja si se seminte, se taie in rondele mici, apoi se imbraca in aluat si se prajesc cate un minut pe fiecare parte. Se servesc cu scortisoara si zahar pudra.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete dulci retete prajituri retete desert retete culinare faina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1752 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027611 (s)