News Flash:

Desert de Paste: briose cu lamaie si rozmarin

19 Aprilie 2013
2310 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 g unt tartinabil
100 g zahar brun
2 oua medii
100 g faina cu agent de crestere
1 lingurita de frunze de rozmarin proaspete si maruntite
cateva floricele de rozmarin pentru decor
coaja rasa de la o lamaie
1 lingura lapte
100 g zahar pudra
colorant alimentar roz, albastru si galben
50 g bombonele in forma de ou

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 180 grade C si pregateste o tava ingusta cu 10 forme de hartie pentru briose. Pune untul, zaharul, ouale, faina, rozmarinul tocat, coaja de lamaie si laptele intr-un bol mare si amesteca-le cu o lingura de lemn sau un tel, pana obtii un aluat omogen. Toarna compozitia in formele de hartie pana le umpli trei sferturi.

Coace briosele in cuptor 15-20 minute, pana devin aurii si ferme la atingere. Lasa-le sa se raceasca bine. Intre timp, amesteca zaharul pudra cu o lingura de apa rece, pentru a forma o pasta, pe care o imparti apoi in 3 boluri mici, in cantitate egala. Pune cate o picatura de colorant alimentar in fiecare bol, pentru a obtine trei glazuri diferite.

Acopera briosele cu glazurile colorate si decoreaza cu floricelele de rozmarin si bomboanele in forma de ou.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt tartinabil tava ingusta bol mare aluat omogen
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2454 viz    0 com
3607 viz    0 com
2344 viz    0 com
2545 viz    0 com
2151 viz    0 com
2166 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1810 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028037 (s)