News Flash:

Desert de gutui cu vin si scortisoara

16 Octombrie 2013
1823 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

50 g faina
500 g de gutui
100 g zahar
250 ml apa
50 ml vin alb
sare
ulei dupa gust

Mod de preparare:

Gutuile se spala, se curata de coaja, se scobesc cu un cutit pentru a indeparta partea tare si semintele, se taie in felii de 2-3 cm. Feliile de gutuie se calesc in ulei incins pe toate partile. Se scot, iar in uleiul ramas se pune zaharul si faina si se amesteca pana cand zaharul incepe sa se caramelizeze. Apoi se stinge cu apa si vin si se amesteca pana se dizolva totul. Se da cateva clocote, dupa care se adauga gutuile si se mai lasa sa fiarba 10-15 minute. Se poate servi si cu un praf de scortisoara deasupra.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

8431 viz    0 com
2019 viz    0 com
2861 viz    0 com
2315 viz    0 com
4998 viz    0 com
2546 viz    0 com
1338 viz    0 com
7507 viz    0 com
1124 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1727 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024010 (s)