News Flash:

Desert de gutui cu vin si scortisoara

16 Octombrie 2013
1870 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

50 g faina
500 g de gutui
100 g zahar
250 ml apa
50 ml vin alb
sare
ulei dupa gust

Mod de preparare:

Gutuile se spala, se curata de coaja, se scobesc cu un cutit pentru a indeparta partea tare si semintele, se taie in felii de 2-3 cm. Feliile de gutuie se calesc in ulei incins pe toate partile. Se scot, iar in uleiul ramas se pune zaharul si faina si se amesteca pana cand zaharul incepe sa se caramelizeze. Apoi se stinge cu apa si vin si se amesteca pana se dizolva totul. Se da cateva clocote, dupa care se adauga gutuile si se mai lasa sa fiarba 10-15 minute. Se poate servi si cu un praf de scortisoara deasupra.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

8498 viz    0 com
2067 viz    0 com
2926 viz    0 com
2353 viz    0 com
5041 viz    0 com
2606 viz    0 com
1369 viz    0 com
7615 viz    0 com
1155 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1364 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023492 (s)