News Flash:

Desert cu zmeura si banane

5 Iulie 2012
3060 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g zmeura
1 banana taiata rondele
1 lingura miere de albine
budinca pentru servire

Topping:

60 g faina
60 g unt
50 g fulgi de ovaz
45 g fulgi de cocos
1 lingurita scortisoara
2 linguri zahar brun

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 180 grade, apoi se impart zmeura si bucatelele de banana in 6 vase termorezistente (capacitate 125 ml) si se stropesc cu miere de albine. Intr-un bol amestecam faina cu untul, dupa care punem fulgii de ovaz, nuca de cocos scortisoara si zaharul. Amestecul rezultat se pune epste fructe si se da apoi la cuptor, maximum o jumatate de ora. Se serveste cu budinca sau cu smantana.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zmeura banana budinca faina unt scortisoara zahar brun bol smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3704 viz    0 com
1225 viz    0 com
1106 viz    0 com
1627 viz    0 com
1453 viz    0 com
3540 viz    0 com
2857 viz    0 com
2646 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1448 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028011 (s)