News Flash:

Desert cu zemos, capsuni si zmeura

3 Octombrie 2012
1164 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pepene galben taiat cubulete
100 g zmeura
6 capsuni
¼ lingurita esenta de vanilie
2 linguri zahar

Mod de preparare:


Se mixeaza intr-un blender esenta de vanilie, 2 linguri de zahar si pepenele galben. Piureul rezultat se trece printr-o sita, apoi se tine la rece cam 20 de minute. In acest timp se mixeaza zaharul ramas cu zmeura si, la fel, compozitia rezultata se trece prin sita. Se pun intr-un bol de inghetata piureul de pepen si capsunile si se decoreaza cu sosul de zmeura.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare pepene galben zmeura capsuni zahar blender sita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1765 viz    0 com
7397 viz    0 com
2670 viz    0 com
3418 viz    0 com
6225 viz    0 com
1256 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1704 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027551 (s)