News Flash:

Desert cu zemos, capsuni si zmeura

3 Octombrie 2012
1112 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pepene galben taiat cubulete
100 g zmeura
6 capsuni
¼ lingurita esenta de vanilie
2 linguri zahar

Mod de preparare:


Se mixeaza intr-un blender esenta de vanilie, 2 linguri de zahar si pepenele galben. Piureul rezultat se trece printr-o sita, apoi se tine la rece cam 20 de minute. In acest timp se mixeaza zaharul ramas cu zmeura si, la fel, compozitia rezultata se trece prin sita. Se pun intr-un bol de inghetata piureul de pepen si capsunile si se decoreaza cu sosul de zmeura.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare pepene galben zmeura capsuni zahar blender sita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1709 viz    0 com
7080 viz    0 com
2543 viz    0 com
3344 viz    0 com
6128 viz    0 com
1224 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1734 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033343 (s)