News Flash:

Desert cu ricotta si lime

10 Ianuarie 2013
3052 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

40 g faina integrala
120 g biscuiti din faina integrala
200 iaurt de mango
50 g unt topit
250 g branza ricotta
2 lingurite coaja rasa de lime
fructe proaspete pentru servire

Mod de preparare:


Incingem cuptorul la 180 grade. Ungem o tava de tarta. Faramitam biscuitii cu ajutorul unui mixer de mana si-i amestecam cu untul. Intindem compozitia de biscuiti in tava si bagam la frigider pana este gata umplutura. Cu un mixer se bate iaurtul cu branza, coaja de lamaie, oul, zaharul si faina. Turnam compozitia peste biscuiti si bagam tava la cuptor timp de 30 de minute. Lasam sa se raceasca in tava, apoi o bagam la frigider peste noapte. Se serveste cu fructe proaspete.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina integrala unt topit branza ricotta umplutura mixer frigider
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2679 viz    0 com
1945 viz    0 com
2780 viz    0 com
3036 viz    0 com
2757 viz    0 com
2306 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1579 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027396 (s)