News Flash:

Desert cu piscoturi, zmeura si mascarpone

29 Iunie 2017
26948 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 g zmeura din amestecul de mai sus
100 g zahar pudra
250 g mascarpone
250 g smantana pentru frisca
250 g piscoturi
150 ml lapte

Mod de preparare:

Mixam smantana cu zaharul pudra la viteza maxima pana obtinem frisca. Smantana trebuie tinuta la rece cel putin 4 ore inainte de a o bate.
Intr-un bol punem smantana mascarpone si o amestecam putin cu un tel  cat sa se desfaca. Adaugam frisca si amestecam usor pana amestecul se omogenizeaza.
Pregatim doua boluri mai mari sau patru mai mici.
Pe fund la fiecare bol punem putin sos de zmeura, apoi putina crema, apoi un strat de piscoturi trecute prin lapte. Punem din nou putina crema, apoi asezam fructele de zmeura unul langa altul, apoi crema din nou si repetam operatiunea. Deasupra pudram putina cacao si apoi punem cupele la rece cel putin o ora.

sursa: hai sa gatim
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar pudra piscoturi
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1567 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020957 (s)