News Flash:

Desert cu patlagele verzi

16 Septembrie 2011
1102 Vizualizari | 0 Comentarii
Desert cu patlagele verzi
Ingrediente: 50 patlagele verzi de dimensiuni mici 3-4 linguri zeama de lamaie cateva picaturi esenta de vanilie sau 1 plic zahar vanilat 500 g zahar 200 ml apa Mod de preparare: Mai intai se spala foarte bine patlagelele. Apoi li se taie un capac mic, in jurul cotorului, si se golesc de seminte. Se oparesc in apa care fierbe, timp de 4-5 minute, de trei ori. Se scot si se pun cu partea taiata in jos, sa se scurga bine. Se pun la fiert apa, zaharul si zeama de lamaie, pana se obtine un sirop bine legat. Se adauga patlagelele si se continua fierberea, la foc mic, inca 25-30 de minute, adunand din cand in cand spuma care se formeaza la suprafata. Spre final se pune esenta de vanilie. Dulceata se pune fierbinte, in borcanele spalate si sterilizate. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

dulciuri rom
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1054 viz    0 com
3015 viz    0 com
1085 viz    0 com
916 viz    0 com
2606 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1621 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024514 (s)