News Flash:

Desert cu inimioare

6 Februarie 2013
2427 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 gr unt
3 oua
200 gr zahar
2-3 linguri cacao
3 linguri lapte
miez de nuca
1 esenta de vanilie
1 lingurita praf de copt
5 linguri faina

Mod de preparare:


Pune untul, zaharul, laptele, cacaoa intr-un vas si fierbe-le pana cand se topeste untul, amestecand incontinuu. Dupa ce opresti focul, adauga si nucile. Lasa amestecul sa se raceasca bine si adauga apoi galbenusurile, esenta de vanilie, faina amestecata cu praful de copt, iar la final se incorporeaza, usor, albusurile batute spuma. Toarna aluatul pe care l-ai obtinut intr-o tava tapetata cu hartie de copt, lasa-l la cuptor 20-25 de minute, la 180 de grade. Dupa ce s-a racit, taie aluatul cu ajutorul formei. Poti decora  inimioarele cu zahar pudra, ciocolata topita sau jeleu. Negresa-inimoara se serveste la temperatura camerei, ca desert, alaturi de un pahar cu sampanie.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt oua zahar cacao lapte faina tava ciocolata topita jeleu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2235 viz    0 com
6044 viz    0 com
2922 viz    0 com
1473 viz    0 com
2540 viz    0 com
1540 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1757 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032526 (s)